Wil je lid worden van VVKapelle? Schrijf je dan in via ons digitale inschrijfformulier:

button inschrijven

Voor leden tot en met 18 jaar gelden de volgende afspraken:

Op basis van de geboortedatum kunnen wij bepalen in welke leeftijdscategorie iemand geplaatst wordt en welke leeftijdscoordinator geinformeerd wordt. Als er op dat moment geen plaats is wordt je in de wachtrij geplaatst.
Je mag 4 weken op proef mee trainen alvorens lid te worden om uit te vinden of je voetballen wel leuk vindt. De minimum leeftijd is 5 jaar. Voor de jeugdigen geldt dat bij lidmaatschap de ouders een handje meehelpen om het team het wekelijke programma af te laten werken. De volgende taken dienen wekelijks uitgevoerd te worden door de ouders van het team: rijden bij uitwedstrijden, trainer, assistent trainer, scheidsrechter, grensrechter, leider. Vele handen maken licht werk is het motto.

Wil je je lidmaatschap opzeggen?

Lidmaatschap opzeggen kan per 1 december en 1 juni van het verenigingsjaar.

button uitschrijven

Wil je je lidmaatschap wijzigen?

Wil je een wijziging doorgeven van je gegevens? Gebruik dan ons wijzigingsformulier.

button wijziging doorgeven