U wilt ook lid worden van vv Kapelle? Voor leden tot en met 18 jaar gelden de volgende afspraken:

Stuur een e-mailtje naar jeugd@vvkapelle.nl met vermelding van naam, geboortedatum, adres, plaats en telefoonnummer.
Op basis van de geboortedatum kunnen wij bepalen in welke leeftijdscategorie iemand geplaatst wordt en welke leeftijdscoordinator geinformeerd wordt.

Als er op dat moment geen plaats is wordt je in de wachtrij geplaatst.
Je mag 4 weken op proef mee trainen alvorens lid te worden om uit te vinden of je voetballen wel leuk vindt.
De minimum leeftijd is 5 jaar.

Je wilt lid worden, download hier het  inschrijfformulier. Print het uit en lever het ingevulde formulier in bij de ledenadministrateur, zoals vermeld onderaan het inschrijfformulier.

Voor de jeugdigen geldt dat bij lidmaatschap de ouders een handje meehelpen om het team het wekelijke programma af te laten werken.
De volgende taken dienen wekelijks uitgevoerd te worden door de ouders van het team: rijden bij uitwedstrijden, trainer, assistent trainer, scheidsrechter, grensrechter, leider.
Vele handen maken licht werk is het motto.

U wilt ook lid worden van vv Kapelle? Voor leden vanaf 19 jaar gelden de volgende afspraken:

Lidmaatschap opzeggen: stuur dan een emailtje naar ledenadm@vvkapelle.nl en vermeld daarin dat je opzegt met daarbij vermelding van naam, adres, woonplaats en geboortedatum van de speler. Vergeet niet je trainer en leider van jouw team op de hoogte te brengen. Lidmaatschap opzeggen kan per 1 december en 1 juni van het verenigingsjaar.