De twee pupillen van de week zijn:

<- Jarojaro

Hallo, ik ben Jaro Tramper, 8 jaar oud en voetbal bij JO9-3. In 2015 ben ik gaan voetballen bij de mini’s en sinds die dag heb ik bijna geen training of wedstrijd gemist, omdat voetballen het leukste is wat ik vind om te doen. Buiten schooltijd ben ik dan ook het liefst aan het voetballen met vriendjes, of bij slecht weer FIFA aan het spelen. Naast voetballen vind ik het leuk om te gamen of te tekenen. Ook zit ik samen met mijn broer Rick op Judo bij sportschool Geelhoed, ook erg leuk om te doen. In de zomermaanden kun je mij vaak vinden aan het water, want vissen doe ik ook graag. Met wedstrijdjes sta ik vaak voorin, en ben linksbenig, al doe ik erg mijn best om met rechts net zo goed te kunnen schieten. Hier train ik vaak op. Ik heb geen favoriete voetbalclub, behalve dan natuurlijk Kapelle JO9-3!

youri

Youri ->

Mijn naam is Youri Vreugdenhil en ik ben 7 jaar. Ik speel in JO9-3 en sta daar graag in de verdediging. Ik ben begonnen in de mini’s en voetbal nu al bijna twee jaar. Mijn favoriete club is Ado den Haag en daar ben ik pas nog geweest met mijn papa. Mijn hobby’s zijn voetballen, muziek luisteren en spelletjes spelen. Ik hoop dat Kapelle vandaag wint!!