De twee pupillen van de week zijn:

<- Finfin

Hoi, ik ben Fin Eversdijk. Ik speel in het team JO11-4. Mijn positie is linksmidden. Ik ben goed in passen en trucjes. Mijn twee grote broers zitten ook op voetbal. Voetbal is mijn grootste hobby en wedstrijdzwemmen. Ik voetbal elke dag, thuis heb ik een stoffen bal hier dribbel ik mee door het huis. Mijn favoriete club is Ajax. Hier wil ik later gaan spelen. Ik vind het superleuk om pupil van de week te zijn. Met mij als supporter gaat Kapelle vast winnen!

jelle

Jelle->

Hoi allemaal, Ik ben Jelle Hakkaart en ik voetbal in de JO9-2. Mijn positie in het veld is middenvelder, soms probeer ik ook te scoren. Mijn favoriete club is Ajax en ik vind voetbal heel leuk. Ik vind het superleuk pupil van de week te zijn. Veel succes Kapelle 1, ik hoop dat jullie winnen. Groetjes Jelle