De twee pupillen van de week zijn:

<- Benjaminbenjamin wk18

Hoi! Ik ben Benjamin van Kooten en ik voetbal bij de JO11-4. Daar ben ik meestal keeper, dat vind ik erg leuk om te doen. Ik ben fan van Ajax en vooral van Onana, want hij kan echt super goed keepen. Naast voetballen vind ik het leuk om met mijn vrienden te wii-en en buiten te spelen. Veel succes Kapelle 1, hopelijk gaan jullie winnen! Groetjes, Benjamin

bjorn wk18

Bjorn->

Hoi, ik ben Bjorn van Overbeeke en voetbal in de JO9-3, een vaste positie in het veld heb ik nog niet, maar vind als keeper en spits staan erg leuk om te doen. Mijn favoriete club is PSV en ga graag naar hun wedstrijden toe, Jeroen Zoet en Luuk de Jong zijn mijn favoriete spelers. Ik vind het supertof om pupil van de week te zijn. Succes Kapelle 1 en hoop dat jullie winnen! Groetjes, Bjorn.