Na 6 gewonnen wedstrijden heeft Kapelle de eerste punten laten liggen. Arendskerke won in een wedstrijd zonder echte kansen met 1 – 0. Trainer John de Frel begon met Reinier Goedemond op de bank en met Souliman Abali in de spits. Direct na de aftrap nam Kapelle het initiatief. In de 10e minuut kwamen Wout en Jordy met 1 tegenstander bij de keeper. Jammer dat wout de bal niet bij de volledig vrijstaande Jordy kreeg. Direct erna een goed kopbal van Jasper net naast. Het is wachten op een doelpunt voor het beter spelende Kapelle. tot in de 21e minuut als Arendskerke een vrije trap van 30 meter op het doel schiet. Bouman , de middenvelder van Arendskerke loopt voorlangs het doel maar kopt niet. Keeper Justin Meulpolder is verrast en laat de bal net boven z’n hoofd door de handen glippen 1 – 0. Kapelle is van slag en in de rest van de eerste helft is het initiatief maar vooral de inzet en scherpte bij Arendskerke. In de 29e minuut maakt Justin z’n fout goed door een zekere goal uit de hoek te tikken. De ruststand is 1 – 0.

In de tweede helft is Kapelle beter en hebben de mannen er wel hard voor geknokt. In de 62e minuut wordt Jordy in het strafschopgebied aangetikt als hij wil en kan scoren. Geen strafschop volgens de scheidsrechter. Ik dacht daar anders over en rob ook want die krijgt voor commentaar een gele kaart. Trainer de Frel wisselt hem voor Reinier om hem in bescherming te nemen denk ik. In het laatste kwartier zet Kapelle meer druk en gaat laatste man Marco mee in de aanval. In de 93e minuut scoort Pito direct uit een hoekschop de gelijkmaker. Jammer dat er door onze mannen is geduwd waardoor het doelpunt wordt afgekeurd. Verloren terwijl 1 punt zeker terecht was geweest. VCK heeft ook verloren dus we blijven op de vierde plaats. komende week is een belangrijke. Eerst dinsdagavond thuis tegen Walcheren en dan zaterdag uit tegen concurrent voor plaats 4 VCK. Succes mannen. Blijf gaan voor de vierde plaats want dat geeft kans op nacompetitie.

Supportersoog