Na de 3 - 0 overwinning op Bergen moest Kapelle 1 zaterdag naar Halsteren om tegen VVC68 te spelen. Zonder de geblesseerde Abali, Azzagari en Schalkoort had trainer de Frel voor de volgende opstelling gekozen. Justin Meulpolder op doel. Maikel en Sander in het centrum en de ervaren nieuwelingen Jordy en Pito als backs. Op het middenveld de nieuwe motor op het middenveld Salim naast Wout en Job. In de voorhoede spits Marco tussen Jasper en Reinier.

In het eerste half uur heeft Kapelle meer balbezit maar het was allemaal te traag om gevaarlijk te zijn. In de 35e minuut komt Jasper alleen voor de keeper maar schiet naast. 2 minuten later was het wel raak. Job zette voor van links en Reinier sprong hoog boven de langere verdedigers van VVC en kopte de 0 - 1 in de kruising. Net voor de rust was het bijna 1 – 1 maar Justin voorkwam dat door de goed geschoten schuiver toch uit de hoek te tikken.

Na de rust met Niels voor Jordy en Cas voor Sander gecombineerd met een preek van de trainer dat alles sneller moest speelde Kapelle beter. Al na 2 minuten was het 0 – 2. Jasper versloeg op snelheid de back van VVC. De voorstopper blokte de voorzet tot hoekschop. Job nam deze goed en Salim scoorde de 0 - 2. Kapelle zette aan maar scoorde niet. Na 5 minuten speelde de ingevallen rechterspits van VVC onverwachts 3 man uit en scoorde 1 – 2. Nadat Stijn de geblesseerde Job had vervangen zette Kapelle weer aan en scoorde nog 2 verdiende doelpunten. Eerst een knappe steekpass van Marco op de in de tweede helft scherper spelende Jasper. Die zette strak voor en de attent spelende Reinier maakte zijn tweede van de middag. De laatste goal was van de hardwerkende Salim die na een solo de 1 – 4 maakt. Vlak voor tijd voorkomt Justin nog een zeker doelpunt toen de spits alleen op hem afkwam. Na deze uitslag staat Kapelle met 6 punten bovenaan. Halsteren dat van Bergen verloor heeft net als Bergen 3 punten. Zaterdag speelt Kapelle thuis tegen Halsteren. Een gelijkspel is voldoende om door te gaan in de beker en zelfs bij een klein verlies en Bergen die met minder dan 5 doelpunten wint van VVC is Kapelle door. Ik zou zeggen: kom zaterdag kijken op ons mooie nieuwe gezellige complex. Het nieuwe Kapelle 1 verdiend uw steun. Tot zaterdag.

 

Supportersoog