Op zaterdag 15 september, 22 september en 29 september zal Mark de Horn van Jeugdvoetbalopleiding op onze club aanwezig zijn voor het volgende:

Mark de Horn Jeugdvoetbalopleiding

COACH DE COACHES

Coach de coaches: Tijdens de thuiswedstrijden van de jeugdteams zal het “coach-gedrag” van de coaches worden geanalyseerd en ontvangen de coaches coaching als feedback. Deze analyse volgt later zodat men tijdens de wedstrijd, ongestoord, zich met de coaching van de spelers kan bezighouden.

Deze analyse is positief en opbouwend.

Met als doelstelling: Coaches stimuleren om rekening te houden met:
- Leeftijdskenmerken
- Leeftijdsmogelijkheden
- Ontwikkeling spelers
- Lezen van voetbal
- Positief coachen
- Spelers vragen stellen
- Prioriteren
- Gestructureerd coachen

Op deze wijze verwacht vv Kapelle (nog) meer samenhang binnen de jeugdopleiding te realiseren.

Dit sluit ook prima aan op het RODE DRAAD-LEERPLAN waar vv Kapelle sinds vorig seizoen mee gestart is.

Doelstelling is om het spelplezier en de ontwikkeling van
de jeugdspelers te vergroten dankzij bewuste en kindvriendelijke coaching binnen de jeugdopleiding van vv Kapelle.

Met sportieve groet,

Mark de Horn