Een groot aantal jeugdtrainers was afgekomen op de landelijke jeugdtrainersavond op de locatie van vv Kapelle.

Dat hier veel behoefte aan is, was snel duidelijk want veel trainers hadden zich opgegeven en de kantine zat bomvol. Trainers vanuit diverse clubs kwamen bijeen en zorgden voor een interactieve en aansprekende avond.
Na een korte inleiding stond een demo op het veld op het programma met een mix van JO11 en JO12 spelers van de thuisclub waarbij trainen van jeugdspelers centraal stond. De spelers van vv Kapelle waren goed coachbaar. Na de pauze kwamen de trainers zelf in actie en konden de Wiel Coerver optimaal ervaren.

De organisatie was in handen van www.jeugdvoetbalopleiding.nl
Actief in heel Nederland om verenigingen te ondersteunen via scholing van jeugdtrainers en het opzetten van het Rode Draad-leerplan.

Omdat training van jeugdspelers essentieel is binnen iedere jeugdopleiding leverde dit veel boeiende gespreksstof op in de terugkoppeling.

Omdat tijdens deze bijeenkomst zowel zeer ervaren als beginnende jeugdtrainers en coaches aanwezig waren, was het boeiend en leerzaam voor alle geledingen. Iedereen kon van iedereen leren!

Na afloop bleven nog veel trainers aanwezig om te netwerken met vakbroeders van andere verenigingen. Kortom: een bijzonder geslaagde jeugdtrainersavond.

Jeugdvoetbalopleiding bedankt vv Kapelle voor haar medewerking zodat deze landelijke jeugdtrainersavond optimaal kon verlopen.

Met sportieve groet,

Mark de Horn