De twee pupillen van de week zijn:

<- Matthijsmatthijs 2019 2

Ik ben Matthijs Velle en ben 8 jaar oud. Ik speel in JO9-2 en speel het liefst aanvallende middenvelder.  Ik ben supporter van Barcelona, Bayern M√ľnchen en uiteraard AFC Ajax. Favoriete spelers zijn: Lionel Messi, Robert Lewandowski en Matthijs de Ligt. Ik hoop uiteraard dat Kapelle 1 vandaag wint. Groetjes, Matthijs

damian

Damian->

Hoi allemaal, ik ben Damian Jasperse, 8 jaar oud en zit al 3 jaar bij de vereniging. Ik leer veel bij de trainingen zoals samenwerken, spelregels en trucjes. Ik probeer deze ook graag uit tijdens de wedstrijden. Ik sta graag in de spits en ben ook echt trots als ik een doelpunt maak. Harde ballen schoppen vind ik geweldig, maar goed richten is best lastig. Dit is een foto van mij bij de sponsorloop van afgelopen jaar. Super leuk was het!