De twee pupillen van de week zijn:

<- Kyankyan

Hoi ik ben Kyan de Punder, ik woon in Kapelle en ben 9 jaar. Ik voetbal in Team JO11-4. Ik zit nu bijna 4 jaar op voetbal. Ook mijn 2 broertjes Lloyd en Jort zitten op de voebal bij VV Kapelle.  Ik vind het erg leuk en ben na schooltijd dan ook altijd met een bal te vinden. Bij ons op school is er ook een pannakooi waar ik ook vaak met mijn vrienden in speel. Later hoop ik profvoetballer te worden, maar dan moet ik nog een paar jaar blijven trainen bij VV Kapelle… Mijn lievelings club is Ajax. Hopelijk kan onze trainer Joost Luteijn ons nog vele tips en tricks leren. We hebben een heel leuk team. Ik kijk er erg naar uit om pupil van de week te zijn!! Om samen met het 1e elftal het veld op te mogen lopen.
Ik heb er veel zin in ….dus tot de 27e allemaal!!.....

thomas

Thomas->

Hallo allemaal, ik ben Thomas de Klerck. Ik speel in het team JO11-4 samen met mijn vrienden. Mijn positie daar is mid-mid en ben ik goed in passen en corners, deze neem ik ook vaak. Voetballen is mijn grootste hobby en skiën vind ik ook heel erg leuk. Thuis hebben we een Xbox en daar speel ik graag FIFA 18 en Fortnite op. Mijn favoriete club is Ajax, daar ben ik al een paar keer naar toe geweest en dat vond ik leuk. Ik hoop dat Kapelle gaat winnen van VCK!
Groetjes Thomas