De twee pupillen van de week zijn:

<- Mickmick

Hoi, Ik ben Mick de Kok en ben 8 jaar oud. Ik heb vier oudere broers en drie daarvan spelen ook bij VV Kapelle. Met mijn vriendjes heb ik het altijd erg naar mijn zin op de voetbal, en scoren is het leukste. De laatste wedstrijd hebben we dan wel verloren maar ik scoorde wel twee keer en één doelpunt daarvan was met een kopbal. Mijn oudste broer (Ferre) die op voetbal zit is voor PSV, Reza, mijn andere broer is voor Feyenoord en Boaz is voor Ajax (mijn oudste broer, Elvin zit op tennis). Zelf ben ik voor Juventus want daar speel ik altijd mee op de PlayStation.  Onder het eten is er altijd wel discussie over welke voetbalclub gaat winnen, maar er is er ook altijd wel een broer die met zijn club kampioen wordt, dus altijd feest!. Ik hoop dat Kapelle 1 vandaag ook wint, want naast de winst is dat vaak ook een zakje chips waard. Zet hem op Kapelle 1.

jord

Jord ->

Hallo, ik ben Jord en ik voetbal nu bijna twee jaar bij vv Kapelle, nu in JO9-3. Ik zit in groep 5 van de Moolhoek. Ik speel vaak op het middelveld, of ik keep. Mijn favoriete voetbalclub is Juventus en ik ben fan van Ronaldo. Mijn andere hobby’s zijn timmeren en gamen.  Ook doe ik aan breakdance, dat vind ik erg leuk. Ik heb een youtube film gemaakt, hij heet “de grote egelfilm”. Zoek hem maar op met google.