De twee pupillen van de week zijn:

<- Dirkdirk

Hoi allemaal,

Ik ben Dirk Gernaey, 8 jaar en ik voetbal in de JO9-1. Ik ben supporter van Club Brugge, met m'n vader ga ik graag mee naar de wedstrijden. M'n favoriete spelers zijn Izquierdo (helaas naar andere club), Diaby en Vormer. Gelukkig houden m'n vrienden ook van voetbal dus na schooltijd vind ik het leuk om dat in de tuin te doen of bij vriendjes te voetballen. Ik ben middenvelder maar ga graag ook naar voren. Ik vind het heel leuk dat ik zaterdag pupil van de week mag zijn!

Groetjes Dirk

dani

Dani ->

Hallo, ik ben Dani van Welij. Ik ben 8 jaar oud, woon in Kapelle en voetbal in het team Jo9-1. Dit is het tweede jaar bij dat ik op voetbal zit. Ik vind het heel erg leuk om te voetballen en mis geen training of wedstrijd. Als ik vrij ben dan voetbal ik het liefst of kijk ik vaak voetbal op tv. Ik speel graag voorin of als middenvelder. Mijn favoriete voetbalclub is Barcelona en in Nederland is dat Ajax. Mijn favoriete spelers zijn Messi en bij Ajax is dat Lasse Schöne. Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn en hoop dat Kapelle wint!