De twee pupillen van de week zijn:

<- Mikamika

Mika voetbalt bij VV Kapelle in de JO09-2 en staat dan vaak in de verdediging. Hij doet dan graag trucjes met de bal. Hij zit op de Linge op school in groep 5. Hier speelt hij ook graag in de Pannakooi. Zijn hobby’s zijn naast voetbal ook zwemmen, korfbal en ‘nieuwe dingen ontdekken’. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax. Hij is erg blij dat hij mee naar Sparta-NEC mag!

Mika

jerome

Jerome ->

Hoi, ik ben Jerome Castel. Ik speel nu 2 jaar voetbal bij VV Kapelle. Bij JO9-2 ben ik verdediger. Ik pak namelijk graag de bal af van de tegenstander. En ik kan heel hard rennen. Als mijn team scoort maak ik soms een salto op het veld. Wij hebben dit seizoen bijna alle wedstrijden gewonnen alleen de laatste wedstrijd hadden we verloren, dat was wel jammer. Ik zou het leuk vinden als Kapelle 1 wint vandaag. Veel succes Kapelle 1. Groetjes, Jerome.