De twee pupillen van de week zijn:

<- Kylekyle

Ik ben Kyle van Oosterhout en ben 8 jaar. Ik zit nu ruim een jaar op voetbal bij vv Kapelle. Bij de J09-2 sta ik in de verdediging en soms ben ik wel eens keeper. De afwisseling vind ik op dit moment leuk. Ik zit in groep 5 op de Linge. Op het schoolplein hebben wij een pannakooi en daar ben ik ook vaak in te vinden. Miijn favoriete voetbalclub is Ajax en mijn favoriete speler Matthijs de Ligt. Heel veel mensen vinden dat ik op hem lijk en ook hij speelt in de verdediging dus ik hoop later net zo goed als hem te worden. Vind het erg leuk dat ik pupil van de week mag zijn en hoop dan ook dat ik geluk mag brengen tijdens de wedstrijd van Kapelle 1.

rowin

Rowin ->

Hoi, hallo ik ben Rowin Moerland. Ik ben 7 jaar en ik voetbal in de JO9-2. Mijn favoriete plek is op het middenveld want dan kan ik scoren en mee verdedigen. Ik ben voor Feyenoord en mijn favoriete speler is Toornstra. Ik heb er heel veel zin in.