De twee pupillen van de week zijn:

<- Levilevi 2019

Hoi, ik ben Levi Gijzel en ik ben 8 jaar oud. Ik speel nu mijn 3e seizoen bij VV Kapelle en speel momenteel in JO9-3. Ik sta vaak in de verdediging en ik kan heel hard schieten. Mijn favoriete club is Ajax en mijn favoriete speler is Frenkie de Jong.. Ik vind het erg leuk dat ik pupil van de week mag zijn en ik hoop dat we gaan winnen!

floris 2019

Floris->

Ik ben Floris Driedijk en ben 8 jaar. Ik zit nu ruim 2 jaar op voetbal bij vv Kapelle. Bij de J09-3 sta ik het liefste in de spits, al ben ik ook wel eens keeper. In woon aan de Klaproos samen met mama, papa en zusje Nina. Ik zit in groep 5a van de Moolhoek, waar bijna alle jongens bij vv Kapelle spelen. Mijn favoriete speler is Luuk de Jong, mijn favoriete voetbalclub is diegene die wint. Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn en ik hoop dat Kapelle 1 weer eens met mooie cijfers wint!