Beste leiders/trainers en ouders,

Maandag 7 januari gaat het vijfde maandthema van start: verbeteren van het scoren.

Iedere trainer/leider heeft voor zijn/haar leeftijdscategorie het Rode Draad-leerplan ontvangen zodat zij kunnen zien wat er van hun verwacht wordt en zij zich goed kunnen voorbereiden op de trainingen.

Maandag/dinsdag zijn de individuele trainingen en woensdag/donderdag de wedstrijdgerichte trainingen. Deze maand de nadruk ook op het verbeteren van het scoren.

Het doel is om de spelers aan de hand van de 10 maandelijkse thema’s oefenstof aan te reiken waardoor ze plezier hebben in het spel en zich ontwikkelen als voetballer.

Mark de Horn, van Jeugdvoetbalopleiding, begeleidt dit traject en hij is maandag 21 januari aanwezig tijdens de trainingsavond. Hij zal de trainingen observeren, adviezen geven, vragen beantwoorden etc. Iedere maand komt hij een avond naar de club om te helpen. Dit jaar zal hij de volgende data aanwezig zijn:

Maandag 21 januari

Dinsdag 12 februari

Woensdag 13 maart

Donderdag 4 april

Maandag 6 mei

Dinsdag 28 mei

Als u nog vragen heeft of er zijn leiders/trainers die nog geen leerplan hebben ontvangen dan kunt u contact opnemen via jeugd@vvkapelle.nl.