Beste leiders/trainers en ouders,

Maandag 28 januari gaat het zesde maandthema van start: verbeteren van het druk zetten vooruit.

Iedere trainer/leider heeft voor zijn/haar leeftijdscategorie het Rode Draad-leerplan ontvangen zodat zij kunnen zien wat er van hun verwacht wordt en zij zich goed kunnen voorbereiden op de trainingen.
Maandag/dinsdag zijn de individuele trainingen en woensdag/donderdag de wedstrijdgerichte trainingen. Deze maand ligt de nadruk op het verbeteren van het druk zetten.
Het doel is om de spelers aan de hand van de 10 maandelijkse thema’s oefenstof aan te reiken waardoor ze plezier hebben in het spel en zich ontwikkelen als voetballer.

Mark de Horn, van Jeugdvoetbalopleiding, begeleidt dit traject en hij is dinsdag 12 februari aanwezig tijdens de trainingsavond. Hij zal de trainingen observeren, adviezen geven, vragen beantwoorden etc. Iedere maand komt hij een avond naar de club om te helpen. Dit jaar zal hij de volgende data aanwezig zijn:
Dinsdag 12 februari
Woensdag 13 maart
Donderdag 4 april
Maandag 6 mei
Dinsdag 28 mei

Als u nog vragen heeft of er zijn leiders/trainers die nog geen leerplan hebben ontvangen dan kunt u contact opnemen met jeugd@vvkapelle.nl