Beste leiders/trainers en ouders,

Maandag 25 februari start het thema: Verbeteren van het inspelen van de spitsen.

Iedere trainer/leider heeft voor zijn/haar leeftijdscategorie het Rode Draad-leerplan ontvangen zodat zij kunnen zien wat er van hun verwacht wordt en zij zich goed kunnen voorbereiden op de trainingen.

Maandag/dinsdag zijn de individuele trainingen en woensdag/donderdag de wedstrijdgerichte trainingen. Deze maand ligt de nadruk ook op het verbeteren van het inspelen van de spitsen.

Het doel is om de spelers aan de hand van de 10 maandelijkse thema’s oefenstof aan te reiken waardoor ze plezier hebben in het spel en zich ontwikkelen als voetballer.

Mark de Horn, van Jeugdvoetbalopleiding, begeleidt dit traject en hij is woensdag 13 maart aanwezig tijdens de trainingsavond. Hij zal de trainingen observeren, adviezen geven, vragen beantwoorden etc. Iedere maand komt hij een avond naar de club om te helpen.

Als u nog vragen heeft of er zijn leiders/trainers die nog geen leerplan hebben ontvangen dan kunt u contact opnemen met jeugd@vvkapelle.nl