Het begon zaterdag met een slecht bericht. Trainer Jaimy van Bloppoel was er niet. Hij heeft een ernstig oogprobleem waaraan hij maandag 26 nov geopereerd moet worden. Vanaf deze plaats wensen de supporters van Kapelle Jaimy een goede operatie en een voorspoedig  herstel toe.

Tweede trainer Jos Minderhoud wist wat hem met het team te doen stond. Winnen van Noormannen. Hij begon met Niels Zoutewelle in het doel. Niels van Herk, Sander Schrier, Stijn Driessen en Marco den Deurwaarder achter. Op het middenveld Jasper Vink, Wout Vink, Rob Schalkoort en Martijn van der Ploeg en voor Souliman Abali en Jordi Matondo. Op de bank Tristan Herselman, Urven Bernardino en Cas de Waard.

De eerste helft was slordig en kreeg Noormannen wel 5 kansen. Goed keeperswerk van Niels en slordige spitsen van Noormannen voorkomen tegendoelpunten. Kapelle scoort uit 2 kansen 2 doelpunten. Eerst een goede kopbal van Jasper op Jordi die netjes scoort met een schuiver. En vervolgens een prachtige aanval over 4 man die door Wout prachtig wordt afgerond. In de 44e minuut kan Souliman het afmaken maar schiet voorlangs. Ruststand onverdiend 2 – 0. 3 -5 had ook gekund want het middenveld was niet in balans en aanvallen over de buitenkant zijn net als vorige week tegen Arendskerke schaars.

Na de rust met Tristan, voor de aan z’n hamstring geblesseerde Souliman, begint Kapelle goed maar weet de 3 kansen niet te benutten. Na 10 minuten gaat het fout als keeper Niels volledig mistast op een vrije trap van 20 meter. Daarna gaat alles mis. Kapelle voetbalt niet meer. Iedereen werkt hard maar de opstelling en de opdrachten worden vergeten. Noormannen speelt ook slecht maar scoort wel 2 x door knullige fouten achterin. Verliezen met 2 – 3. Zo jammer, want alle concurrenten spelen gelijk. In plaats van 2 punten inhalen raken we verder achterop. Volgende week tegen koploper Walcheren. Mannen niet opgeven. Jullie kunnen veel beter en trainer Jaimy verdient dat jullie tegen Walcheren 3 punten halen.

Supportersoog