Met gelukkig trainer Jaimy van Bloppoel, herstellende van een oogkwetsuur, weer op de bank en leuke oefenwedstrijden tegen Yerseke en Oostkapelle achter de rug gingen we voor de 13e wedstrijd deze competitie naar Middelburg. We waren ondanks de kou met 10 supporters naar Dauwendale gegaan maar dat waren er meer dan de thuisclub aan supporters had. Wat een saaie entourage.

Niels Zoutewelle startte op doel en voor laatste man Marco speelden Jasper, Stijn en Niels van Herk in de mandekking. Op het middenveld startte Martijn op rechts, Jan Corné van der Wekken verdedigend , Rob aanvallend en Wout op links. In de spits Souliman en Jordy.

Vanaf de eerste tot de 20e minuut speelde Kapelle zeer matig, niet fel en met veel balverlies. Het stond gewoon slecht. Toen het 2 – 0 achterstond wisselden Wout en Martijn van kant , werd Niels voorstopper en kwam Stijn op links. Kapelle ging voetballen en kreeg tussen de 30e en de 40e minuut 4 grote kansen. Eerst lobde Jordy de bal op de lat nadat hij goed was ingespeeld door   Jan Corné die een goede wedstrijd speelde alsof hij al jaren in de basis staat. Wout scoorde uit een strafschop de 2 – 1 nadat Souliman werd neergehaald. De derde kans kreeg Souliman na een heerlijke actie van Stijn. Hij schoot jammer genoeg tegen de doelman. Bij de vierde kans was het gelijk 2 – 2 toen Martijn voor de derde keer goed z’n man links buitenom passeerde en voorgaf op Jordy die goed inkopte.

Kapelle was veel beter en het was wachten op de voorsprong.

Na de rust heeft Kapelle nog 1 kans gehad met een goed schot van Martijn maar verder aanvallend weinig gebracht. Gelukkig had Niels nog een paar goede reddingen anders waren alle punten in Middelburg gebleven. Jammer want er had veel meer ingezeten tegen deze ploeg.

Zaterdag Thuis tegen Zaamslag.  Die staan volkomen onnodig 3 plaatsen en 5 punten hoger. Winnen betekend terug in het linker rijtje waar we thuis horen. Kom kijken.

Supportersoog