Wat een heerlijke wedstrijd zaterdagmiddag. Trainer Jaimy van Bloppoel startte met Niels Zoutewelle op doel en naast Stijn Driessen, Marco den Deurwaarder en Sander Schrier startte hij verrassend met Jasper Vink als opkomende rechtsback. Op het middenveld Wout Vink, Rob Schalkoort en Job van de Vrie en in de voorhoede naast spits Jordy Matondo de jonge buitenspelers Reinier Goedemondt en Martijn van der Ploeg. Op de bank zaten Niels van Herk , Ruben de Jonge en Colin Flikweert.

Na wat aftasten in de eerste 10 minuten zette Jordy op rechts goed door . Zn strakke voorzet werd door een verdediger in eigen doel gekopt. 1 – 0. Twee minuten later is het 2 – 0 als Reinier na een knappe solo rechts goed doorkomt en Wout Vink een niet te missen kans geeft. Kapelle verdedigd als de tegenstander de bal heeft zeer scherp en combineert lekker in balbezit. In de 23e minuut zet Job met een mooie pass Jordy vrij voor doel. Helaas geen doelpunt. Rond de 30e minuut scoort Jordy 2 x. Eerste na een knappe steekbal van Wout en even later na een geweldige actie van Reinier op links. Bevelanders heeft geen antwoord  op het lekker voetballende Kapelle dat met de technisch vaardige en snelle spitsen veel afwisselde. Ook het over rechts doorkomen van back Jasper heeft effect als hij in de 43e minuut alleen voor de keeper komt. Jammer genoeg schiet hij net naast. Heerlijk is te zien dat de aansluiting van het middenveld met de 3 beweeglijke aanvallers beter is dan anders en de mannen een team zijn dat voor elkaar wil knokken. Een heerlijke eerste helft.

In de tweede helft pakken de mannen het direct weer op en is het na 5 minuten 5 – 0 als Jordy op links goed doorzet en Reinier de 5 – 0 laat scoren. Trainer van Bloppoel brengt Ruben en Niels voor Sander en Stijn en later debuteert Colin in Kapelle 1 als hij Wout vervangt. De wedstrijd kakt wat in tot Reinier na 77 minuten doorbreekt en bij de derde aanslag op zn benen gaat liggen in het strafschopgebied. Rob scoort uit de strafschop de 6 – 0. Kapelle verslapt wat en Bevelanders krijgt wat kansjes waarvan er in de 88e minuut 1 wordt gescoord. Eindstand 6 – 1. Kapelle staat derde achter VCK en Walcheren die beide wedstrijden hebben gewonnen. Zaterdag uit naar Kruiningen. Als de mannen spelen als tegen Bevelanders moeten dat 3 punten zijn.

Supportersoog