Kapelle heeft zaterdag met 2 – 4 gewonnen van hekkensluiter LeBo. Zonder Sofyan Azzagari die tegen Wemeldinge ongelukkig z’n kruisband heeft gescheurd en we veel succes en sterkte wensen met z’n herstel. Ook zonder Jasper Vink die een scheurtje in de schouder heeft na een snowboardbotsing. Trainer John de Frel begon met Justin in doel, Marco, Niels, Sander en Pito in de verdediging, Rob, Wout en Salim op het middenveld, Jordy en Reinier op de flanken en voor het eerst Souliman Abali na een lange blessure weer in de spits. Op de bank Cas, Ruben en Stein.

Vanaf het begin is te zien dat Kapelle op dit enorm slechte veld beter is dan LeBo. Na 5 minuten een kans voor Salim en na 10 minuten een open kans voor Souliman. In de 35e minuut breekt Salim door en scoort heel knap de 0 – 1. Wat ook de ruststand is.

In de tweede helft valt Kapelle aan maar scoort niet tot Reinier in de 70e minuut actief stoort, de bal onderschept, 2 man passeert en scoort. 0 – 2. De wedstrijd lijkt beslist. John de Frel brengt de jonge mannen Stein voor Souliman, Cas voor Wout en Ruben voor de weer zeer sterk spelende Sander. In de 80eminuut brengt LeBo de spanning terug als na een goede voorzet van links koppend de 1 – 2 maakt. Direct erna maakt Salim aan alle onzekerheid een eind als hij de bal bij slecht uitverdedigen onderschept en knap 1 – 3 maakt. Even later laat de keeper een vrije trap van Cas los waar Jordy scherp op reageert en de 1 – 4 maakt. In de laatste minuut als Marco hands maakt krijgt Kapelle nog een strafschop tegen die wordt benut. Eindstand 2 – 4. We staan nog steeds op de derde plaats met kort achter ons Zaamslag met 2 punten en 2 wedstrijden minder, VCK 1 punt en Walcheren. Volgende week tegen Walcheren thuis. Kom kijken want uw steun is nodig.

Supportersoog