ÉMTE Supermarkt van Boven wordt JUMBO

De jarenlange trouwe sponsor van V.V. Kapelle te weten ÉMTE Supermarkt van Boven gaat binnenkort een naamswijziging krijgen. Dit omdat ÉMTE Supermarkt van Boven wordt omgebouwd naar een JUMBO supermarkt.

Deze ombouw van de supermarkt brengt heel veel werk met zich mee. René van Boven, eigenaar van de huidige supermarkt ÉMTE Supermarkt van Boven en de toekomstige supermarkt JUMBO is dan ook op zoek naar veel extra handjes voor zowel het leeghalen van de supermarkt en het weer vullen van de supermarkt.

Wij als V.V. Kapelle willen onze trouwe sponsor daar graag bij gaan helpen. V.V. Kapelle vraagt dan ook aan al haar leden, familie van leden, vrienden of vriendinnen van leden en personen die V.V. Kapelle een warm hart toedragen (vanaf 15 jaar, dus ook volwassen personen) om zich aan te melden om op onderstaande datums of één van onderstaande datums te gaan helpen. Dit alles op vrijwillige basis.

Laten we als blijk van waardering aan onze al vele jaren trouwe sponsor zien waar we als vereniging toe in staat zijn! Vele handen maken immers licht werk en nog leuk en gezellig ook!

Het gaat hier dan om onderstaande datums met bijbehorende tijden:

Vullen supermarkt:

– Dinsdag 12 februari, van 18.00 tot 22.00 uur (deze avond vooral fysieke werkzaamheden);

– *Woensdag 13 februari, van 19.00 tot 22.00 uur (*eventueel ook al mogelijk vanaf 8.30 uur);

– *Donderdag 14 februari, van 17.00 tot 22.00 uur (*eventueel ook al mogelijk vanaf 8.30 uur);

– *Vrijdag 15 februari, van 17.00 tot 22.00 uur (*eventueel ook al mogelijk vanaf 8.30 uur);

– Zaterdag 16 februari, van 17.00 tot 22.00 uur.

Ook als je maar een deel van bovenstaande tijden kan dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! We hopen op een grote deelname.

Er worden personen en teams binnen VV Kapelle persoonlijk benaderd. Ook kan je je via de mail of app opgeven bij Frank Driedijk, 06-27057646, Lauran Clarijs 06-40568502, Stephan Hakkaart, 06-24541560, sc@vvkapelle.nl. Bedankt namens de Sponsorcommissie van V.V. Kapelle!!
Coördinatie inzet vrijwilligers: Stephan Hakkaart en René van Boven. Deel dit bericht! Dank u.