Het is nu 22 uur na de verloren wedstrijd tegen Veere. Wat een teleurstelling. Het valt zwaar om een wedstrijdverslag te maken waar iedereen gelukkig mee is. Volkomen onnodig heeft Kapelle 3 punten laten liggen. Na 23 minuten 1 – 0 voor door gelegenheidsspits uit het tweede Robin Boogaard. Na 60 minuten 2 – 1 voor door weer Robin. In de 33e en 73e  minuut door slordig verdedigen 2 gelijkmakers en in de 80e minuut 2 -3 achter uit een onnodig weggegeven vrije trap op 20 meter van het doel.

We staan op de achtste plaats met 16 punten uit 12 terwijl we na 6 wedstrijden al 13 punten hadden en op de 3 plaats stonden.

Spelers en begeleiders wat een teleurstelling moet dit ook voor jullie zijn. Geen een van de 12 teams waar tegen is gespeeld voetbalt beter dan Kapelle. Maar als de kansen voor niet worden benut en er achterin zoveel individuele fouten worden gemaakt kan het dat je ondanks dat toch op plaats 8 staat. Bovenaan maar in het verkeerde rijtje rechts. Ik geef de moed nog niet op want het verschil in punten met de vierde plaats is maar 4 punten. Ga de komende weken benutten om eens kritisch met elkaar i.p.v. over elkaar te praten. 19 januari eerste kansen tegen Dauwendale. Als de teambuilding lukt, de opstelling klopt en de taken worden uitgevoerd volgens plan liggen er nog 42 punten om binnen te halen. Ik wens iedereen fijne dagen en een gezond en voorspoedig 2019.

Supportersoog.